Cartea Micilor Scriitori

În fiecare an, în lume, sunt publicate peste 2 milioane de cărți. Multe dintre ele sunt dedicate copiilor. Iar unele sunt scrise chiar de copii. Un exercițiu de creativitate cum este scrierea unei povești poate fi o modalitate pentru cei mici de a-și explora imaginația, de a-și extinde vocabularul, de a-și exprima emoțiile. De altfel, aceasta a fost ideea care a dat viață unui proiect inedit: o carte cu povești pentru copii, scrisă de copii.

De 16 ani, Editura Didactica Publishing House își propune să contribuie la transformarea procesului educațional într-o activitate distractivă, interactivă, care să le stârnească celor mici curiozitatea. Iar cele 25 de povești reunite în acest mini-volum sunt mici lecții de viață, lecții scrise cu cuvinte simple de copii cu vârste între 6 și 11 ani, inspirate din ceea ce simt și trăiesc ei în viața de zi cu zi.

Tocmai de aceea, între paginile acestui e-book, veți regăsi tărâmuri închipuite, pline de dulciuri, dar și lumi magice, cu creaturi fantastice, lupte epice între bine și rău, dar și întâmplări inspirate din ceea ce am trăit în ultimele luni.

Vă invităm să răsfoiți aceste pagini care reflectă bucuriile, grijile, speranțele unei generații noi!

Cartea Micilor Scriitori

 

Cu drag,
Echipa Didactica Publishing House