Abonament Bufnita curioasa 5-6 ani Family pack (pe 6 luni)

(0)

COD PRODUS:

isbn:

status Stoc disponibil

599,00 lei

Descriere:

Didactica Publishing House: abonament lunar ”Bufnița curioasă” pe 6 luni cu conținut pentru părinți și bunici.

Vrei să ai parte de o jumătate de an cu surprize pentru copilul tău? Atunci ”Bufnița curioasă” abia așteaptă să vă livreze în fiecare lună un cadou special! Petrece timp de calitate cu copilul tău într-un mod care nu îl face să creadă că este tot la școală. Noi promovăm cititul de plăcere si educația distractivă iar acest pachet vrea să realizeze acest lucru printr-un abonament lunar de carte și joc cu următoarele avantaje:
> Fiecare lună este gândită în jurul unei teme educative (Emoții, creativitate, inteligență, povești, lume, jocuri)
Economisește timp de căutare și informare. Specialiștii noștri selectează atent produsele pentru tine!
Prețuri speciale la titlurile selectate: între 3 și 6 titluri cu o valoare totală între 140 și 180 lei lunar. (Abonamentul are un preț fix)
Transport gratuit (economisiți 15 lei lunar)
> O carte gratuită în fiecare lună și alte surprize.
> Livrare garantată în prima sau a doua săptămână a fiecărei luni.
> Varianta Family Pack include în plus un ghid de parenting pentru părinți în fiecare lună pentru 100 de lei.
> Tot conținutul pachetelor este educativ dar într-o formă distractivă întrucât copiii se dezvoltă descoperind lucruri noi și creându-și amintiri frumoase cu familia sau preitenii, nu prin școală toată ziua.

Ți-am pregătit șase luni de poveste, aventuri, prieteni buni și cele mai amuzante și prietenoase moduri de a-ți ajuta micuțul să învețe lucruri noi.

În fiecare lună veți primi un colet compus din titluri atent alese de experții noștri în educație și dezvoltarea copilului.

- Stimulare imaginație și curiozitate
- Îmbunătățire vocabular
- Dezvoltare abilități cognitive și inteligență emoțională
- Dezvoltare încredere de sine
- Antrenarea setei de cunoaștere
- Crearea unei legături puternice părinte-copil prin timp de calitate petrecut împreună

LUNA I: Luna emoțiilor

Copilul învață să identifice corect emoțiile prin care trece, să le verbalizeze și să reușească să le administreze constructiv.

LUNA II: Luna creativității

Dezvoltăm coordonarea mână-ochi, învățăm noțiuni de geometrie, denumiri noi, construim modele și animăluțe cunoscute (sau inventate), ne jucăm alături de întreaga familie.

LUNA III: Luna inteligenței

Învățăm lucruri noi, ne ”duelăm” cu prietenii în cunoștințe generale, ne descoperim pasiunile și apetențele, citim împreună povești de neuitat.

LUNA IV: Luna poveștilor

Doar 15 minute pe zi petrecute alături de copilul tău și o carte îl ajută pe acesta să își dezvolte vocabularul, abilitățile de comunicare și ascultare, gândirea logică, îl pregătesc pentru experiențe noi, îi dezvoltă imaginația, și îi mărește încrederea în sine.

LUNA V: Luna despre lumea largă

Lumea noastră este mare, mare, mare de tot! Oferă-i copilului tău prilejul de a descoperi țări noi, animale fascinante și povești incredibil de diferite cu ajutorul jocurilor, activităților și celor mai iubite personaje DPH.

LUNA VI: Luna jocurilor

Ce mod mai bun de a învăța despre animale, geografie, fructe, legume, știință sau limbi străine decât schimbând procesul în jocuri amuzante pe care le puteți juca împreună sau pe care copilul le poate transforma în provocări pentru prietenii săi?

Distribuie

Comanda rapida

DATE PERSONALE

adresa de livrare

adresa de facturare

plata si transport

Total de plata 599,00 lei

* Transportul este suportat de catre cumparator

**Livrarea coletelor se realizarea prin curier rapid.

Reviews
Primavara Promotii
}