Cat de mare este un milion?

Anna Milbourne, Serena Riglietti, Laura Wood

(0)

COD PRODUS: 5948495003579

isbn: 978-606-048-186-7

status Stoc disponibil

25,20 lei

42 lei

Descriere:

Cât de mare este un milion? este o poveste ilustrată marca Usborne care se adresează copiilor cu vârsta peste 3 ani.

O carte cu totul nouă care ajută copiii să înțeleagă conceptul de numere mari și să cuantifice exact cât de mare este un milion.

Pipkin, cel mai mic pinguin, pune mereu întrebări, dar ceea ce vrea să știe mai ales este cât de mare este un milion? Astfel pleacă într-o nouă aventură.

Un poster special, pliabil, la sfârșitul cărții, îl arată pe Pipkin privind spre cer.

Didactica Publishing House v-a prezentat alte trei aventuri ale pinguinului Pipkin: Cât de adâncă este marea?, Cât de sus este cerul? și De unde vin puii de animale?, iar acum vă invită să descoperiți aventura curiosului pui de pinguin în aflarea misterului cât de mare este un milion.

 

DESPRE AUTOR:

Anna Milbourne scrie cărți pentru copii pentru Usborne de peste opt ani și a publicat în jur de treizeci de cărți. S-a născut lângă malul mării în nord-vestul Angliei, dar acum locuiește la Londra. Și-a dorit să scrie cărți de când era mică, așa că slujba ei o face foarte fericită. Locuiește într-o casă mică pe vârful unui deal. Are o grădină pe acoperiș, de unde are o vedere foarte bună asupra lunii și trenurilor care trec pe lângă capătul grădinii.

Serena Riglietti s-a născut la Milano, dar acum locuiește în Pesaro, un orășel de pe litoral, în Italia. Ea ilustrează cărți pentru copii de cincisprezece ani și a publicat aproximativ șaizeci de cărți. Inițial, ea a vrut să fie medic veterinar. cel mai mult îi plac poveștile cu animale în ele. Serena are doi copii, Francesco și Tommaso, cărora, în fiecare seară, le arată câte stele sunt pe cer. De asemenea, are un câine pe nume Artù, care este îndrăgostit de o găină și nu se uită niciodată la stele.

 

 

Specificații
Vârstă: 3+ ani
Pagini: 24+8

Mărimi: 25 x 25 cm
Copertă: Cartonată

Distribuie

Comanda rapida

DATE PERSONALE

adresa de livrare

adresa de facturare

plata si transport

Total de plata 25,20 lei

* Transportul este suportat de catre cumparator

**Livrarea coletelor se realizarea prin curier rapid.

Reviews
banner-DPH-website-banner Sunt Imbatabil
}