Carti book

Categorii

Craciunul cu Postasul Vesel

Janet & Allan Ahlberg

(0)

COD PRODUS: 5948495003470

isbn: 978-606-048-176-8

status Stoc disponibil

27,20 lei

68 lei

Descriere:

Cartea ilustrată “Crăciunul cu Poștașul vesel” este un cadou plin de cadouri pentru copiii cu vârsta peste 3 ani.

Vândută în peste 6 milioane de exemplare, această carte frumos ilustrată vă prezintă multe surprize și devine interactivă prin scrisorile de la personaje celebre din cărți de povești care vă sunt prezentate in interiorul ei.

Poștașul preferat al copiilor continuă să-și pedaleze bicicleta pe deal și în jos . . . și în inimile tuturor. S-a întors, de data aceasta în Ajunul Crăciunului.

Deschideți această carte, scoateți scrisorile și descoperiți ce personaje preferate iși scriu și imaginați-vă împreună poveștile cele mai iubite. Copiilor le va plăcea să exploreze detaliile ilustrate și să vadă ce se ascunde în toate plicurile.

Aflați ce reprezintă puzzle-ul Humpty-Dumpty și cine i-a trimis Scufiței Roșii un joc de societate de Crăciun. Preșcolarii se vor bucura de textul rimat și de personajele familiare, iar copiii mai mari pot începe să citească singuri povestea și scrisorile.

Vă invităm să aruncați o privire în livrările speciale din cutia poștală de Crăciun.

 

Despre autori

Janet și Allan Ahlberg sunt unul dintre cele mai renumite cupluri de autori din Marea Britanie care au încântat atât copiii cât și părinții cu numeroasele lor creații.

Allan Ahlberg, fost profesor, poștaș și instalator, se află în superliga scriitorilor pentru copii. A publicat peste 100 de cărți pentru copii împreună cu soția sa, Janet. De asemenea, a scris poezie și ficțiune, premiate.

Editura Didactica Publishing House a publicat alte două cărți celebre ale renumitului cuplu de autori: cartea ilustrată “Cucu-bau!”, care a câștigat în anul 1985 premiul pentru „Cea mai bună carte pentru bebeluși” și “Poștașul Vesel” care are 3 premii câștigate: The Children’s Book, The Emil Kurt/ Maschler și The Kate Greenaway Medal.

 

 

 

Specificații
Vârstă: 3+ ani
Pagini: 32 + 27
Mărimi: 22.5 x 19.5 cm
Copertă: Cartonată

Distribuie

Comanda rapida

DATE PERSONALE

adresa de livrare

adresa de facturare

plata si transport

Total de plata 27,20 lei

* Transportul este suportat de catre cumparator

**Livrarea coletelor se realizarea prin curier rapid.

Reviews
banner-DPH-website-banner Sunt Imbatabil
}