Carti book

Ghiozdanul din padure: Program educational (4 luni + 1 gratis)

(0)

COD PRODUS:

isbn:

status Stoc disponibil

88,00 lei

233 lei

Descriere:

Prin achiziționarea acestui program, se obține accesul pe 4 luni + 1 gratuit.

Pentru folosirea la clasă online, profesorul poate urmări raportul fiecărui elev pe baza organizării pe grupuri!
Materialul este disponibil pentru un utilizator pe baza abonamentului anual. (De la 10 abonamente, profesorului îi este oferit gratuit accesul)

Programul digital “Ghiozdanul din pădure” este realizat in cadrul platformei de invatare de tip e-learning CLOUBI si se adresează cadrelor didactice si părintilor care doresc să sprijine învățarea la clasă sau la distanță, a elevilor din clasa pregătitoare.

Acesta a fost conceput pe baza tematicilor și a competenețelor generale și specifice din curriculumul național, publicat de Ministerul Educației si Cercetarii din România și se încadrează în reperele stabilite de domeniile de dezvoltare curriculare.

Cele 8 module permit o predare și învățare interactivă pe tot parcursul anul școlar, pentru materiile:
- Comunicare în limba română,
- Matematică și explorarea mediului
- Dezvoltare personală.

Materialul include de asemenea idei de activități pentru materiile:
- Muzică și mișcare
- Arte vizuale și abilități practice.

Ghiozdanul din pădure include peste 500 de activități digitale și 50 de materiale imprimabile, elemente audio precum și sfaturi pedagogice. Pentru a captiva atenția celor mici și a-i susține în procesul de învățare, programul educational digital este construit în jurul unei povești din care fac parte 5 personaje. De asemenea, include și 2 resurse generice care sprijină dezvoltarea literației și a numerației.

Dezvoltat pe baza programelor scolare în vigoare conform OMEN 3418/19.03.2013, programul educational digital pune un accent deosebit pe:

  • familiarizarea copiilor cu strategii de lectură
  • dezvoltarea competențelor de a învăța să înveți
  • participarea activă, motivarea și responsabilizarea copiilor
  • dezvoltarea abilităților emoționale
  • educația digitală, educația media și educația pentru mediu

Activitățile digitale și imprimabile includ activități, fișe, jocuri, proiecte și resurse pentru fiecare materie și dezvoltă competențe matematice, de scriere și lectură, arte și mișcare. Programul informatic educational este ușor de navigat și poate fi utilizat pe tabletă sau calculator.

Fiecare copil are un cont de acces propriu, astfel că învățătorul/părintele să poată urmări progresul fiecărui elev

Materialele didactice pentru clasa pregatitoare realizate in cadrul programului digital educational “Ghiozdanul din pădure” sunt atent selectate pe baza principiului de invatare activa, prin joc, pentru o dezvoltare armonioasa a copiilor.

Programul digital “Ghiozdanul din pădure” este o compilație de conținut pentru învățare digitală creat prin intermediul platformei Cloubi de tip e-learning.

Produsul educational “Ghiozdanul din pădure” este operat și utilizat prin intermediul platformei Cloubi, o platforma de invatare finlandeza de tip e-learning, utilizata cu succes in scoli din multe tari europene (Finlanda, Germania, Austria, Suedia, etc.), dar si in  SUA.

 

Informații despre cumpărare și acces:
- Alegeți plata online pentru a cumpăra acest program digital
- Menționați numele grupului (Numele școlii și clasa) pentru a grupa profesorul de elevi
- După confirmarea comenzii, veți primi în decurs de maxim câteva zile informațiile de acces către program (produsul este foarte nou și este pus la dispoziție temporar.

Distribuie

Comanda rapida

DATE PERSONALE

adresa de livrare

adresa de facturare

plata si transport

Total de plata 88,00 lei

* Transportul este suportat de catre cumparator

**Livrarea coletelor se realizarea prin curier rapid.

Reviews
Primavara Promotii
}