Pachet Emoții 4 (7-9 ani)

(0)

COD PRODUS:

isbn:

status Stoc indisponibil

141,00 lei

Descriere:

Emoțiile se află peste tot în jurul nostru, le trăim, le vedem la cei din jur și ne schimbă viața.

Tocmai de aceea copilul tău trebuie să învețe din timp să-și recunoască emoțiile. Așa el o să știe cum să treacă peste momentele mai puțin plăcute, să își gestioneze emoțiile, să învețe ce este mai bun din viață și să se ferească de capcanele gândirii negative.

Mai mult, o să știe să identifice corect emoțiile la cei din jurul său și o sa știe să colaboreze chiar și cu cei mai dificili colegi (sau șefi).

Iar noi venim în întâmpinarea nevoilor tale de a-ți face copilul să fie și mai fericit și am conceput acest pachet special.

Prin aceste cărți copilul va putea învăța despre originea, caracteristicile, efectul și cum să se comporte când întâmpină cele 7 emoții:
- Bucuria
- Tristețea
- Frica
- Rușinea și vina
- Dezgustul
- Furia
- Uimirea

Pachetul conține:

1 x  100 de activități pentru înțelegerea emoțiilor copilului tău

(descriere: 100 de activități pentru copiii, prezentate sub formă de jetoane, grupate în 4 categorii, pe teme diferite: încrederea în sine, aptitudinea pentru fericire și dinamismul, calmarea, liniștirea emoțională, tehnici pentru a fi constructivi, a se relaxa și a adormi ușor, altruismul, solidaritatea și creativitatea)

1 x Provocarea emoțiilor
(descriere: Este un joc în care ghicim emoțiile, ne jucăm cu ele și le învățăm. Are inclusă și o cărticică unde se vorbește despre emoțiile cuprinse în joc +  multe alte exerciții amuzante pe care să le faceți în familie)

1 x  Emoțiile - de la teorie la poezie
(descriere: prin poezii amuzante, copilul tău va ajunge un supererou care să știe să "citească" emoțiile de pe fața celor din jur la fel cum ai citi o carte de povești)

Distribuie

Cantitate

Comanda rapida

DATE PERSONALE

adresa de livrare

adresa de facturare

plata si transport

Total de plata 141,00 lei

* Transportul este suportat de catre cumparator

**Livrarea coletelor se realizarea prin curier rapid.

Reviews
imbatabil 2
}