Pachet pentru viitorii parinti

(0)

COD PRODUS:

isbn:

status Stoc disponibil

168,00 lei

Descriere:

Venirea pe lume a unui bebeluș este miraculoasă. Cele nouă luni sunt pline de clipe de bucurie, de nerăbdare, dar și o perioadă de mari temeri și de mii de întrebări despre cum va arăta viața “după”. 

E o perioadă în care viitorii părinti încearcă să se pregătească cât pot de bine pentru venirea pe lume a copilului. De aceea, ei încearcă să facă schimbările necesare, să cumpere ceea ce ar trebui micuțului pui de om și, în general, încearcă să afle de la alți părinti, mai experimentați sau din cărți, cât mai multe informații.

Dar fiecare sarcină este diferită și fiecare copil este diferit - chiar și în cadrul aceleași familii (chiar și în cazul gemenilor!). Deci cea mai bună pregătire trebuie să includă și puțin umor. Pentru că da, ceea ce urmează după naștere este extrem de dificil și vă va schimba viața pentru totdeauna, vă va da peste cap prioritățile și, deseori, chiar și sistemul de valori. Cu toate acestea va fi și cea mai minunată aventură, în care veți descoperi iubirea așa cum nici nu știați că există. 

Această călătorie e plină de situații neprevăzute și de multe momente extrem de prozaice, deci e bine să vă înarmați cu multă-multă răbdare, flexibilitate și umor.

Tocmai de aceea, v-am pregătit următorul pachet de cărți:

1. Ghid pentru super parinti

O carte adresată părinților, fie ei începători, avansați sau experți. Cu un ton lejer și plin de umor și (auto)ironie, ilustrațiile asceteia sunt inspirate și simpatice.

 2. Jurnal de mamica - 9 luni de neuitat

Un cadou minunat pe care să îl faceți unei viitoare mame sau un cadou pe care să vi-l faceți chiar voi, dacă sunteți în așteptarea unui bebe.

O carte binevenită pentru bărbații care își doresc să fie alături fie alături de femeia- vitoare mamă 

4. Un alt fel de parinte

O carte care se adresează tuturor părinților care își doresc să construiască o relație strânsă cu copiii, o relație bazată pe dragoste, înțelegere și blândețe.

 

Distribuie

Comanda rapida

DATE PERSONALE

adresa de livrare

adresa de facturare

plata si transport

Total de plata 168,00 lei

* Transportul este suportat de catre cumparator

**Livrarea coletelor se realizarea prin curier rapid.

Reviews
imbatabil 2
}