Pachetul "Cum Sa Iti Cresti Copilul Inteligent"

(0)

COD PRODUS:

isbn:

status Stoc disponibil

120,00 lei

Descriere:

Vreți să fiți un părinte mai bun? Atunci această colecție de cărți este perfectă pentru dvs!

1. Ghid pentru super părinți (0-10 ani)

Cartea abordează cu umor și tandrețe subiecte precum: împărțirea sarcinilor, viața de cuplu, relațiile de familie, educația, echilibrul „profesie-viață personală”...

Conține 192 de pagini în care sunteți ajutați de autori, ei înșiși părinți tineri, să progresați de la stadiul de „părinți începători” la cel de „părinți experți”!

2. Un alt fel de părinte (0-10 ani)

Christine Coquart (medic homeopat, fitoterapeut), Catherine Piraud-Rouet (jurnalist specializat în parenting alternativ) și Anne-Marie Siles ( psiholog, psihoterapeut, specializată în terapii cognitive și comportamentale) îți vor oferi un adevărat izvor de resurse care să vă ajute în cadrul unei educații binevoitoare și diferite.

Practic, prin această carte vei dobândi o viziune integratoare și detaliată pentru:
- a înțelege bazele unei dezvoltări psihice armonioase a copilului, de la 0 la 10 ani;
- a stabili o comunicare non-violentă, fără a renunța la reguli;
- a face alegerile educative care favorizează încrederea în sine și împlinirea;
- a asculta și a înțelege emoțiile copilului prin intermediul unor terapii blânde: metode antistres, respirație, relaxare, construirea încrederii, terapia prin artă.

3. Cum să susținem copilul în funcție de temperamentul său (5-13 ani)

Gérard Caron, de mulți ani psiholog în mediul școlar, atât pentru copii cât și pentru adolescenți, ne oferă în sfârșit o descriere elaborată a fiecăruia dintre cele patru temperamente: sangvinic, coleric, melancolic și flegmatic. Pentru fiecare dintre aceste temperamente, el stabilește legături cu una sau alta din formele de inteligență multiplă recunoscute: lingvistică, logico-matematică, spațială, kinestezică, ritmică, interpersonală și intrapersonală.

În această carte veți regăsi multe instrumente dovedite pentru a vă ușura munca dvs., ca profesor sau ca părinte. Cu exemple live și chestionare detaliate, vi se oferă sfaturi ușor de utilizat pentru a deveni un ghid eficient, iubitor și de ajutor pentru copilul dvs. sau pentru copii pentru care aveți responsabilitate.

4. O nouă autoritate, fără pedepse, fără bătaie (0-13 ani)

Disciplina sau educația copilului fără pedepse era greu de imaginat acum ceva timp. Pedeapsa și amenințarea care fondau altădată autoritatea sunt în prezent denunțate astăzi de toți marii gânditori din educație. Acest lucru înseamnă oare că trebuie să părăsim terenul și să demisionăm din rolul de părinți? Dimpotrivă! Să profităm de minunatul elan de iubire care însoțește sosirea pe lume a unui copil pentru a ne regândi locul și discursul.

Instrumentele de care avem nevoie sunt la îndemână. Trebuie doar să învățăm să le folosim!

Această lucrare, fruct al experienței de o viață, vă ajută să:
- regândiți impunerea de limite;
- ajungeți la un parentaj respectuos;
- puneți în practică o procedură practică în raport cu situațiile de opoziție.

Distribuie

Comanda rapida

DATE PERSONALE

adresa de livrare

adresa de facturare

plata si transport

Total de plata 120,00 lei

* Transportul este suportat de catre cumparator

**Livrarea coletelor se realizarea prin curier rapid.

Reviews
imbatabil 2
}