Pachetul de aventuri ale lui Chiț & Ronț (pentru copii 3-6 ani)

Gundi Herget

(0)

COD PRODUS:

isbn:

status Stoc indisponibil

96,00 lei

Descriere:

Chiț și Ronț sunt doi prieteni șoricei : unul de casă și celălalt de câmpie. Unul visător, cu tolba plină de cărți și mintea înțesată de povești, celălalt iubitor de natură și joacă în aer liber. Aparent atât de diferiți, cei doi prieteni se completează reciproc armonios și fac tot felul de năzbâtii.

Cărțile din colecția "Chiț și Ronț" încurajează prietenia. Cu cuvinte simple, limbaj prietenos pentru copii și ilustrații frumoase, acestea stimulează imaginația și creativitatea copiilor, fiind deosebit de apreciate în întreaga lume.


Pachetul conține:

1 x Chiț și Ronț și Luna-de-brânză cea fermecată
(descriere: În timp ce Ronț insistă că Luna e făcută din brânză, Chiț e convins că e făcută din piatră. Ca să se convingă, cei doi construiesc o rachetă cu care vor să zboare pe Luna)

1 x Chiț și Ronț și un naufragiu cu peripetii
(descriere: Chit și Ront pleacă împreună într-o aventură, asemănătoare călătoriei lui Robinson Crusoe. Construiesc o barcă din dopuri de plută și se lansează pe izvorul ivit în fața casei. Din păcate însă, bărcuța lor eșuează și șoriceii rămân captivi pe o insulă de pământ înconjurată numai de apă)

1 x Chiț și Ronț - Temerarii clatitelor
(descriere: Burtica lui Chiț chirăie de foame, așa că celor doi șoricei le vine ideea să faca clătite. Au nevoie doar de puțin lapte și de un ou, pentru un ospaț pe cinste. Cei doi șoricei temerari pornesc spre ferma din apropiere, fără să bănuiască ce aventuri îi așteaptă acolo.

Distribuie

Cantitate

Comanda rapida

DATE PERSONALE

adresa de livrare

adresa de facturare

plata si transport

Total de plata 96,00 lei

* Transportul este suportat de catre cumparator

**Livrarea coletelor se realizarea prin curier rapid.

Reviews
imbatabil 2
}