Carti book

Plansa: Meserii cu Ema si Eric

Ioana Chicet-Macoveiciuc, Lavinia Trifan

(0)

COD PRODUS: 5948495004040

isbn: 978-606-048-236-9

status Stoc indisponibil

8,40 lei

14 lei

Descriere:

Livrarea acestui produs necesită adăugarea unei contravalori a transportului de planșă pe lângă acest produs.

20 de ilustrații cu meserii adevărate, practicate cu talent de Ema și de Eric vor stimula copiilor imaginația, voința, pasiunile, gândirea critică și ii vor ajuta la o mai bună cunoaștere a familiei și celor apropiați. Totul în joacă, alături de personajele preferate.

Cu ajutorul acestor ilustrații copiii vor cunoaște meserii clasice, precum cea de polițist, bucătar sau pompier, dar și dintre cele moderne, precum cea de jurnalist, programator sau stilist.

 

Despre autor

Ioana Chicet-Macoveiciuc este fost jurnalist, în prezent scriitor de carte și de blog și organizator de evenimente pentru părinți. Are peste 15 ani de experiență în presa scrisă, project management și comunicare online. Scrie pe www.printesaurbana.ro subiecte despre viața de familie, stiluri de viață sănătoase, despre dezvoltarea de sine și creșterea copiilor cu respect și blândețe.

În iunie 2016 a lansat prima carte pentru copii, “Te iubesc, orice ai face” și a înregistrat peste 10.000 de exemplare vândute în primele două luni.

Au urmat titluri de succes precum “Vacanța pofticioșilor”, “Mami, e gata?”, “Împreună”, “Crăciunul perfect al Emei”, “Baiețelul cu aripă de fluture” , “CuMinte de Crăciun”, “Te rog, mulțumesc, te iubesc”, “Prima zi de școală a Mirei”, “Când mă fac mare”, “Jocul meseriilor – 26 de jetoane – Ema și Eric”, “Ema si Eric învață bunele maniere – puzzle gigant”.

 

 

Specificații
Vârstă: 3+ ani
Mărimi: 50 x 70 cm;
Plastifiere lucioasă față-verso

Distribuie

Cantitate

Comanda rapida

DATE PERSONALE

adresa de livrare

adresa de facturare

plata si transport

Total de plata 8,40 lei

* Transportul este suportat de catre cumparator

**Livrarea coletelor se realizarea prin curier rapid.

Reviews
banner-DPH-website-banner Sunt Imbatabil
}