Carti book

Categorii

Plansa sistemul solar: Planetele sistemului solar

(0)

COD PRODUS: 5948495003524

isbn: 978-606-048-181-2

status Stoc indisponibil

7,00 lei

14 lei

Descriere:

Livrarea acestui produs necesită adăugarea unei contravalori a transportului de planșă pe lângă acest produs.

Sistemul solar este format din Soare împreună cu sistemul său planetar, Acesta cuprinde opt planete mari, peste 100 de sateliți, peste 1800 de asteroizi cu orbite cunoscute, peste 600 de comete, o mulțime de meteoriti, gaz și praf cosmic.

Timp de câteva mii de ani umanitatea, cu puține excepții, nu a recunoscut existența sistemului solar. Oamenii credeau că Pământul se află în centrul Universului și este cu totul diferit de celelalte obiecte divine și eterice care se mișcă pe cer.

Planșa Sistemului Solar îi face pe copii să observe și să învețe ordinea în care sunt așezate planetele, dimensiunile acestora față de Pământ, culoarea fiecăreia și cât de mare este de fapt Soarele. Fiecare planetă are particularitățile ei care sunt date de compoziția acestora, iar din această planșă veți afla caracteristicile principale ale fiecarei planete: Mercur, Venus, Pământ, Marte, Jupiter, Saturn, Uranus, dar și ale Soarelui.

Această planșă este destinată copiilor cu vârsta peste 4 ani și cu siguranță nu trebuie să lipsească din școli, gradinițe sau casele dumneavoastră.

 

 

Specificații
Dimensiuni: 68 x 48 cm
Cartonată

Distribuie

Cantitate

Comanda rapida

DATE PERSONALE

adresa de livrare

adresa de facturare

plata si transport

Total de plata 7,00 lei

* Transportul este suportat de catre cumparator

**Livrarea coletelor se realizarea prin curier rapid.

Reviews
imbatabil 2
}