Provocarea emotiilor

Diandra Maria Pânișoară, Georgeta Pânișoară, Ion-Ovidiu Pânișoară

(0)

COD PRODUS: 5948489357046

isbn: 978-606-683-579-4

status Stoc indisponibil

28,00 lei

56 lei

Descriere:

Emoții, emoții, emoții… Se află peste tot în jurul nostru, le trăim, le vedem la cei din jur, ne schimbă viața: furie, frică, bucurie, tristețe și multe altele. Dacă sunt atât de importante hai să ne jucăm cu ele! Un joc despre emoții pentru copii, părinți, bunici – iată ce vă propunem prin Provocarea emoțiilor, un joc gândit în „familia” Pânișoară (autori: Ovidiu Pânișoară – specialist în științele educației, Georgeta Pânișoară – psiholog și Diandra Maria Pânișoară – primul jucător prin puterea vârstei).

Provocarea emoțiilor este un joc în care ghicim emoțiile, ne jucăm, le învățăm și o cărticică inclusă unde am vorbit despre emoțiile cuprinse în joc și v-am oferit multe alte exerciții amuzante pe care să le faceți în familie pentru fiecare dintre ele.

Emoțiile și stările emoționale folosite în  Provocarea emoțiilor:
- Bucurie
- Iubire (îndrăgostire)
- Mândrie
- Relaxare
- Uimire
- Plictiseală
- Extenuare
- Dezgust
- Frică
- Furie
- Vină
- Tristețe

Pentru a crește un copil de succes, dar și un copil fericit totodată trebuie să-l învățăm să devină un adevărat maestru al inteligenței emoționale. Așa el o să știe cum să treacă peste momentele mai putin plăcute, să își gestioneze emoțiile, să învețe ce este mai bun din viață, să se ferească de capcanele gândirii negative etc. Mai mult, o să știe să identifice corect emoțiile la cei din jurul său și o sa știe să colaboreze chiar și cu cei mai dificili colegi (sau șefi).

Jocul Provocarea emoțiilor conține 2 table magnetice, 48 de jetoane magnetice și o cărticică cu instrucțiuni și … descrierea pe larg a emoțiilor folosite și multe jocuri și exerciții pentru fiecare dintre ele.

Distribuie

Cantitate

Comanda rapida

DATE PERSONALE

adresa de livrare

adresa de facturare

plata si transport

Total de plata 28,00 lei

* Transportul este suportat de catre cumparator

**Livrarea coletelor se realizarea prin curier rapid.

Reviews
banner-DPH-website-banner Sunt Imbatabil
}