Carti book

Scrie cu zmeisorii: Program educational

Alexandra Vorobjeff, Bianca Biro, Diana Porumboiu

(0)

COD PRODUS: 9786060482673

isbn: 978-606-048-267-3

status Stoc disponibil

88,00 lei

176 lei

Descriere:

Demo disponibil temporar aici

Alte detalii aici

Prin achizitionarea acestui abonament, se obține accesul pe 12 luni.
Pentru folosirea la clasă online, profesorul poate urmări raportul fiecărui elev pe baza organizării pe grupuri!
Materialul este disponibil pentru un utilizator pe baza abonamentului anual. (De la 10 abonamente, profesorului îi este oferit gratuit accesul)

Produsul educational digital “Scrie cu Zmeișorii” este realizat in cadrul platformei de invatare de tip e-learning CLOUBI și se adresează cadrelor didactice si părintilor care doresc să sprijine învățarea, aprofundarea și evaluarea conținuturilor de ortografie și punctuație la clasă sau la distanță, a copiilor din clasa I, clasa a II- a, clasa a III- a.

Produsul educational digital “Scrie cu Zmeișorii” a fost conceput pe baza tematicilor și a competențelor generale și specifice din curriculumul național, publicat de Ministerul Educației si Cercetarii din România.

PACHET DIGITAL ORTOGRAFIE ȘI PUNCTUAȚIE

Primele 5 module sunt un suport pentru predarea și învățarea interactivă a principalelor conținuturi de scriere și citire la materia Comunicare în limba română: grupuri de litere și sunete, ortograme, scrierea corectă a cuvintelor, punctuație. Modulul 6 include activități de evaluare.

Dezvoltat pe baza programelor scolare în vigoare, produsul educational digital “Scrie cu Zmeișorii” pune un accent deosebit pe:

- dezvoltarea competențelor de literație
- dezvoltarea competențelor de a învăța să înveți
- motivarea și responsabilizarea copiilor
- educația digitală și media

Produsul educational digital este ușor de navigat și poate fi utilizată pe tabletă sau calculator. Fiecare copil are un cont de acces propriu, astfel că învățătorul/părintele să poată urmări progresul fiecărui elev.

Produsul educational digital “Scrie cu Zmeișorii” este o compilație de conținut pentru învățare digitală creat prin intermediul platformei Cloubi de tip e-learning.

Produsul educational “Scrie cu Zmeișorii” este operat și utilizat prin intermediul platformei Cloubi, o platforma de invatare finlandeza de tip e-learning, utilizata cu succes in scoli din multe tari europene (Finlanda, Germania, Austria, Suedia, etc.), dar si in  SUA.

 

Informații despre cumpărare și acces:
- Alegeți plata online pentru a cumpăra acest program digital
- Menționați numele grupului (Numele școlii și clasa) pentru a grupa profesorul de elevi
- După confirmarea comenzii, veți primi în decurs de maxim câteva zile informațiile de acces către program (produsul este foarte nou și este pus la dispoziție temporar.

Distribuie

Comanda rapida

DATE PERSONALE

adresa de livrare

adresa de facturare

plata si transport

Total de plata 88,00 lei

* Transportul este suportat de catre cumparator

**Livrarea coletelor se realizarea prin curier rapid.

Reviews
Primavara Promotii
}