Termeni si conditii

Pentru anularea sau returnarea unei comenzi, contactați-ne:
- prin Email la contact@edituradph.ro sau
- prin Telefon la 021 410 88 18

Returnarea comenzii fără motiv

Conform Ordonanței de urgență nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor, cumpărătorul are dreptul să notifice în scris comerciantul că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice. Pentru a înregistra cât mai repede returnarea, vă sfătuim să ne scrieți un Email la office@edituradph.ro menționând renunțarea la comandă.

Produsul primit nu este cel comandat?

Contactați-ne prin Email la office@edituradph.ro sau prin Telefon la 021 410 88 18. Păstrați produsul în starea livrării inițiale pentru a-l returna curierului care se va întoarce cu înlocuirea. Cheltuielile de returnare în această situație vor fi suportate de către editură.

 

Este interzisa utilizarea serviciilor si a produselor oferite sau comercializate prin intermediul site-ului edituradph.ro pentru atingerea unor scopuri care contravin normelor legale in vigoare sau prevederilor prezentului document.

Fiecare utilizator al acestui site accepta sa nu utilizeze, transfere sau distribuie niciuna dintre informatiile prezentate prin intermediul edituradph.ro intr-o maniera care ar putea constitui concurenta pentru edituradph.ro.

Sunt interzise copierea, reproducerea, distribuirea, publicarea, afisarea, modificarea, crearea de componente, produse sau servicii complete derivate, precum si orice modalitate de exploatare a edituradph.ro, cu exceptia afisarii pe ecranul unui computer personal si imprimarea sau descarcarea, in scop personal si necomercial, a anumitor documente sau informatii explicit desemnate in acest scop, cu conditia pastrarii nemodificate a tuturor elementelor care fac referire la drepturile de proprietate intelectuala, la alte drepturi de proprietate si conditiile de utilizare a documentelor sau ale informatiilor respective.